Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


0 - 0-ás döntetlent játszottunk a Proleterrel

2011.11.06

Ma (2011.11.06 -án) a njegosi Proleter csapatát láttuk vendégül. A találkozót megelőzően a vendégek a táblázat élén álltak és az utolsó 5 mérkőzésüket megnyerték. Ezzel szemben a Bácska 6. helyet foglalta el a táblázaton, és utolsó öt hazai mérkőzésén mindig itthon tudta tartani a három pontot. Ezek alapján egyik együttes sem számíthatott könnyű összecsapásra. A csapatok dolgát még az időjárás is megnehezítette, erős déli széllel kellet megbirkózni.

A Bácska a következő kezdőcsapattal lépett pályára: Matkovic, Dongó, Jaksic, Jelic (c), Bilbija,  Világos, B. Matkovic, Kobijski, Szécsényi, Korac, Besenyi.

A kezdő csapatból csak Péter hiányzott, aki még 4 mérkőzésre szóló eltiltását tölti. A mérkőzés első perceiben "kóstolgatták" egymást a csapatok. Mezőny játék folyt, kevés helyzettel. 15. perctől aztán a vendégek kezdtek veszélyesebb helyzeteket kialakítani. Többször is Matkovic kapusnak kellett védenie. A 24. percben Korac távoli lövését tolta kapu mellé a vendégek kapusa. A 27. percben egy szép egyérintős akciót láthatott a közönség. Szécsényi passzolt Korachoz, aki egyből indította Besenyit, de  Besenyi lövése centikkel fölé ment. Ez volt a félidő utolsó említésre méltó megmozdulása. Így 0 - 0 volt a mérkőzés állása 45 percnyi játék után. A második félidő ugyan úgy indult, mint az első. Komoly lehetőség egyik csapat előtt sem adódott. Kiegyenlített játék folyt a pályán. Olykor egy - egy kemény szabálytalansággal, melyeket a bíró rendre sárga lappal díjazott. A félidő közepe táján legaktívabb játékosunk Korac próbálkozott lövésekkel, de a labda elkerülte a kaput. A 85. percben a mérkőzés legnagyobb helyzetét hagyták ki a Proleter játékosai. Könnyedén a védők mögé jutottak így ziccert alakítottak ki, de szerencsére Matkovic kapus hárítani tudott. Így maradt a 0 - 0, ami a végeredmény is lett.

Így maradtunk a táblázat 6. helyén három ponttal lemaradva az éllovas Krivajától. Ami persze közel sem nagy távolság. A következő mérkőzésünket éppen Krivaján játszunk. Ha nyerünk ismét az élre ugorhatunk. Ehhez viszont a ma mutatott játéktól sokkal, de sokkal több kell. Nem voltak meggyőzőek játékosaink, sokan alul teljesítették az elvárásokat. Van egy hete csapatunknak, hogy felkészüljön a Krivajai mérkőzésre és a legjobbat hozza ki magából.

 

HAJRÁ BÁCSKA!!!

 

Madi

 

Képek by Heni

 

 

A mappában található képek előnézete FK BACSKA MOL - Proleter