Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


3-1-es vereséget szenvedett csapatunk, hazai pályán, a több mint egy félidőt emberhátrányban játszó Nyegos együttese ellen.

2011.08.28

A Bácska következő kezdőcsapattal lépett pájára: Matkovic, Dongó, Világos, Jelic (c), Zare, Péter, B. Matkovic, Banjeglav, Széchényi, Korac, Besenyi.

A mérkőzést a mieink kezdték jobban. Jelicnek és Péternek volt egy-egy veszélyes csúsztatása. A vendégek játékára az első 20 percben a durvaság volt jellemző a bíró 2 sárga lapos figyelmeztetést is kiosztott.  A piros lap mégis először bácskai oldalon villant, amikor is a kispadon helyet foglaló Gvozdenovicot küldte el a bíró zuhanyozni. A moholi játékos az asszisztensnek  szólt oda egy szerinte tévesen megítélt les helyzet után.
A 38. percig kellett várni a meccs első legnagyobb helyzetére, ami a hazaiak előtt adódott. A tizenhatos előtt egy remek összjátékot követően Korac került 100 %-os helyzetbe, a kilépő kapus mellett elhúzta a labdát, de annyira kisodródott, hogy a lövése az oldalhálóba kötött ki.
A félidő vége előtt aztán villant a piros vendég oldalon is, egy szándékos utánarúgás után. Így a Nyegosi csapat 10 emberrel mehetett az öltözőbe.
A második félidő aztán élénkebb játékot hozott. Rögtön egy kapufával indítottak a bácskaiak. Egy röviden hazaadott labdát Ervin majdnem gólra váltott. A 65. percben aztán megszületett a hazaiak vezető találata. Banjeglav futott el a bal oldalon s adott középre, a labda levágódott egy védőről s Ervin találta meg először és a kapuba passzolt. De sajnos nem sokáig örülhettünk a 70. percben érkezett a válasz. Egy jobb oldali akció során a vendégek 11-es számú játékosa hozta fel a labdát, védőink behátráltak ezért előtte s a labda utat talált a hálóba. 1-1. Ez a gól érezhetően megfogta az amúgy is elfáradó moholiakat. 73. percben egy szabadrúgást követően a védők mögé beívelt labdára rosszul mozdult ki Matkovic kapus ezért a vendégek 11-es számú játékosa begyalogolhatott a labdával a kapuba. Ezzel megszerezve önmaga és csapata 2. gólját. Ez a találat végleg összetörte a bácska játékosait. Erőn felül próbálkoztak de sikertelenül. A kegyelem döfést a tavaly még bácska színekben játszó Dado adta meg a 88. percben. Egy baloldali beadást 7 méterről pofozott a hálóba. Ezzel beállította a végeredményt. 1-3.


A mérkőzést körülbelül 50-60 néző kísérte figyelemmel. A eredményt talán a játékosok erőnléte is befolyásolta. Szemmel láthatóan elfáradtak a meccs végére. De nem keseredünk el ebből is csak tanulhatunk és bátran készülünk a következő megmérettetésre.

HAJRÁ BÁCSKA!!

 

Madi

 

A mappában található képek előnézete FK BACSKA MOL - Njegos

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

MOL

(atila, 2011.08.29 23:15)

nemszabadna utolso ember nelkul jatszani.de lesz ez meg job is.latcik a gzerekekbe a tudas csak meg hianyzik a tapasztalat.hajra bacska

MOL

(Madi, 2011.08.30 22:49)

igen, lehet benne valami...az utolsó embernek nem szabadna, h embere legyen....egy emberfogó is kellene...tapasztalat meg nem jön könnyen...de majd lassan. Az erőnléten is kellene javítani...