Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Egy ponttal, hét sárga és egy piros lappal távoztunk Moravicáról.

2011.09.11

Tegnap (2011.szeptember.10 -én) a szabadkai liga 5. fordulójában a moravicai Sloboda látta vendégül csapatunkat.

A Bácska a következő kezdőcsapattal lépett pályára: Matkovic, Dongó, Savic, Jelic (c), Bilbija, Vilagos, Jaksic, Széchényi, Krasnic, Besenyi, Péter.

Volt egy újonc csapatunkban, aki most lépett először pályára Bilbija személyében.

A hazaiak kezdték jobban a mérkőzést, és már az 5. percben meg is szerezték a vezetést. A tizenhatos jobb csücskénél Bilbija kezelte le rosszul a labdát, erre a hazaiak csatára lecsapott középre gurított ahonnan könnyedén a hálóba juttatták a labdát. 1-0. Ezután főleg mezőnyjáték folyt a pályán, néhol keményebb belépőkkel amik sárga lapot értek. Majd lassacskán a vendégek kezdték átvenni az irányítást. Először Világos fejese szállt fölé, majd Széchényi lövését hárította a kapus. A 38. percben megérkezett az egyenlítő találat. Világos húzogatott az ellenfél tizenhatosának jobb sarkánál s kiharcolt egy szabadrúgást. A szabadrúgást Széchényi lőtte a kapu elé amibe Világos bele csúsztatott s a labda a hosszú sarokba kötött ki. 1-1. A félidő végéig már nem történt említésre méltó esemény így döntetlennel kezdődött a szünet. Az első játékrész alapján dicséret illeti Világost aki nagyon harcosan és hasznosan játszott, a gólunkban is hatalmas szerepet vállalt. A második félidőt ugyan úgy mint az elsőt a hazaiak kezdték jobban. Volt néhány gólhelyzetük, de gólt ezúttal nem tudtak szerezni. 68. percben Péter kapott kicsit hosszú indítást, becsúszva megpróbálta elérni a kijövő kapus előtt, de nem sikerült és össze csúsztak. Ez fölháborodást váltott ki a haza játékosok körében és egy csetepaté alakult ki. A játékvezető nem kapkodta el a rendtételt, kivárta az események alakulását. Végül egyik csapat sem jött ki jól a történtekből. A bíró salamoni döntést hozott és itt is ott is kiállított egy-egy játékost. A mohóliaktól Besenyit küldte zuhanyozni, ami teljesen érthetetlen, hisz távol állnak tőle az e fajta konfliktusok, és messze is tartózkodott az adok - kapoktol. Valamint még Péter és Matkovic kapott sárga lapot. 75. percben kettős cserével próbáltak frissíteni a moholiak. Világos, Dongó le, Kopre, Strazmesterov be. A 81. percben Péter kapott nagyszerű kiugratást. Védőjét lefutotta, de az visszahúzta, egyértelmű volt a szabálytalanság. A bíró nem is habozott felmutatta a hazaiak második piros lapját. Így kilenc emberre fogyatkoztak. Sajnos azonban az így kiharcolt szabadrúgást nem sikerült értékesíteni és a hátralévő 10-15 percben sem mutatkozott meg a vendégek emberelőnye. Inkább a hazaiaknak voltak próbálkozásaik, szabadrúgások, de gólig nem jutottak. Így maradt az 1 - 1 - es döntetlen.


Csapatunk küzdött, harcolt, melynek most egy pont lett az eredménye. Talán igazságosnak mondható a döntetlen és idegenben elfogadható eredmény. Ami viszont problémát jelent a túl sok összeszedett lap. Besenyi két meccses eltiltásra számíthat. Péter is megkapta 2. sárgáját így ő is egy meccset pihen. Dongó 3. lapját kapta így a következő mérkőzésen biztosan nem játszhat. Viszont visszatérhet Korac és B. Matkovic is akik most töltötték  le eltiltásukat. Banjeglav azonban még mindig sérüléssel bajlódik.
Következő mérkőzésünket Tavankut ellen játsszuk hazai pályán.

HAJRÁ BÁCSKA!!!

Madi

Képek by Heni

 

A mappában található képek előnézete Sloboda - FK BACSKA MOL

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

MOHOL

(Attila, 2011.09.15 13:02)

jo kis csapatunk van.gyertek minél tobben és szurkoljunk ennek a fiatal csapatnak hogy érezzék mohol mslletuk van.

Re: MOHOL

(Madi, 2011.09.15 16:58)

MI ott leszünk biztos!! :D :)