Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


KITÖMTÜK CSÓKÁT!!! 6 - 0!!!

2011.09.04

A ma d.u-i mérkőzést, az eltiltása miatt lelátóra kényszerült Világos Zsolttal volt szerencsém végignézni. Egyikünk se gondolt volna, hogy ilyen fölényes hazai győzelmet hoz a találkozó. Világos az eddig is hadilábon álló védelmet féltette, de mint végül kiderült alaptalanul, mivel kapott gól nélkül sikerült megnyerni a mérkőzést.


A Bácska következő kezdőcsapattal lépett pályára: Matkovic, Dongó, Savic, Jelic (c), Besenyi ,B. Matkovic, Kobiljski, Széchényi, Kopre, Korac, Péter.

 

A mérkőzés első huszonöt percét mezőnyjáték jellemezte. Talán a vendégek támadtak kicsit többet, de voltak veszélytelen lövések mind két oldalon. Kiegyenlített játék folyt a pályán.  A 26. percben érkezett az első gól. Bal oldalon kezdett magánakcióba Besenyi, pár csel után beverekedte magát a tizenhatosba és kilőtte a bal alsó sarkot. Ez a találat volt a negyedik gólja négy mérkőzés alatt.  A 32. percben komoly lehetőség Péter előtt adódott aki a bal oldalon kapott labdát, egy kötényt kiosztva tisztára játszotta magát, de lövése elakadt a kapuban. Nem kellett sokáig várni a második gólra. A 36. percben Korac középről megindulva egy becsúszó védő mellett elhúzta a labdát, majd a kapus mellett a hálóba gurított. A félidő vége előtt még egyszer zörrent a csókai háló. A gólszerző ismét Korac. A szögletzászlónál elvégzett bedobásból megkapta a labdát, egy szép csellel két védőt vert át, majd a tizenhatos vonaláról kilőtte a jobb alsót. Szép találat. 3 - 0-al vonulhattak pihenőre a fiúk. A második félidőt a vendégek kezdték jobban. Két lövést is bravúrral hárított Matkovic kapus. Az 50. percben aztán tizenegyest ítélt a bíró a moholiaknak. Péter lépett volna ki, de visszahúzták. Széchényi végezte el a büntetőt amit a kapus majdnem elcsípett, de a labda a hálóba került. 4 - 0. A 63. percben ismét Péter volt a főszereplő amikor egy kitűnő indítást kapott Kopretöl de nem tudta kihasználni a helyzetet. 10 méterről a kapusba lőtt. A 72. percben egy szép egyérintős összjáték után Péter tekert kapura de a labda fölé szállt. A 75. percben megszületett az ötödik gól. Egy rossz kapus kirúgást Korac kezelt le majd indította Pétert aki a kilépő kapus mellett elhúzta a labdát majd az üres kapuba gurított. A következő percek a csókaiaké volt. Több ziccert is kialakítottak, de csak kapufáig jutottak. A 85. percben kisebb csetepaté alakult ki a pályán ami után Péter teljesen fölöslegesen kapott sárga lapot. 5 - 0-ás állásnál nem kellene ilyesmibe keveredni.  A meccs hajrájában a hazaiknál csereként beállt Strazmesterov volt a legaktívabb. Több ziccer kihagyása után a 90. perceben megadta a kegyelemdöfést. Egy egyéni akciót váltott gólra s ezzel beállítva a végeredményt 6 - 0.

 

A meccs összképét tekintve teljesen megérdemelten nyert csapatunk, a szervezetlenül és sok hibával játszó csókaiak ellen. Egész csapatunk jól játszott, mindenki tette a dolgát és harcolt. Reméljük ezt a jó formát sikerül átmentenünk a következő meccsekre is. Mindjárt itt is van a lehetőség szerdán, amikor kupa meccset játszik csapatunk adorjanon.

HAJRÁ BÁCSKA!!!


Madi

Képek by Heni

 

A mappában található képek előnézete FK BACSKA MOL - Csoka

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.