Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Péter az élre repítette a Bácskát!!! Bácska - Jadran 3 - 1!!!

2011.10.12

A Bácska a következő kezdőcsapattal lépett pályára: Matkovic, Dongó, Bilbija, Jelic (c), Világos, Krasnic,  Kopre, Korac, Szécsényi, Besenyi, Péter.

Rögtön a mérkőzés elején a hazaiak kezükbe vették a mérkőzés irányítását. Kialakítottak néhány helyzetet, de pontatlanok voltak. A 15. percben Szécsényit ugratták ki jó ütembe, ö középre akart ívelni, de a labda elakadt egy védő kezében a bíró pedig tizenegyest ítélt. Szécsényi állt a labda mögé, de sajnos fölső kapufát találta el. Így maradt a 0 - 0. Lassan kezdtek magukra találni a vendégek, de gólt mégis a hazaiak szereztek. Krasnic adott kicsit hosszúnak tűnő labdát Péternek, de a kifutó kapus elvétette, így a labda Péter elé került aki az üres kapuba ívelt 1 - 0. A 35. percben növelte előnyét a Bácska. Oldalvonalról egy kötény kiosztásával indult el Kopre, Korachoz passzolt, aki sarokkal visszagurította a labdát Koprenak, aki kiugratta Szécsényit, ezzel száz százalékos helyzetet kialakítva s most Szécsényi nem hibázott. Félidő 2 - 0. A második félidő elején a moholiak átengedték a kezdeményezést a vendégeknek, aminek meg is lett az eredménye. A 60. percben egy távoli lövés megpattant a kapus előtt s a labda a hálóban kötött ki. 2 - 1. Ezután ismét feléledtek a moholiak s egy jobb oldali akció során Besenyi ívelt középre, a labdára Péter érkezett megelőzve a kapust s a hálóba juttatta a labdát. 3 - 1. Ezt az előnyt már sikerült megőrizni a meccs végéig.

Így kilenc forduló után egy pontos előnnyel tartózkodunk a táblázat élén. A következő mérkőzésünk szombaton (2011. október. 15 -én) lesz Pannonián. Nagyon nehéz mérkőzés elé nézünk ugyanis vendéglátóink az utolsó 4 mérkőzésüket megnyerték és csak 3 pontra vannak lemaradva tőlünk. De a labda náluk is kerek, bármi megtörténhet.

 

HAJRÁ BÁCSKA!!!

 

Madi

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.