Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Pont nélkül távoztunk bajsárol. Végeredmény 5 - 2

2011.08.31

A Bácska következő kezdőcsapattal lépett pájára: Matkovic, Besenyi, Strazmesterov , Világos, Jelic (c),B. Matkovic, Kobiljski, Banjeglav, Kopre, Korac, Péter.


A vendégek kezdték jobban a mérkőzést, a 8. percben azonban mégis a bajsaiak szerezték meg a vezetést egy kontrát követően. Nem sokáig örülhettek, ugyanis Besenyi lecsúszó beadására a kapus későn reagált és végül a labda a hálóban kötött ki. 1 - 1. Ezzel a találattal fiatal csatárunk beérte a házi góllövő listán Péter Ádámot. Mind ketten 3 - 3 találatnál tartanak. Ezután is támadásban maradtak a vendégek, de sajnos a kihagyott helyzetek megbosszulták magukat. Így a félidőre a hazaiak már két gólos előnnyel mehettek. Félidő 3 - 1. Második félidőt a bajsaiak ott folytatták ahol az elsőt abbahagyták. Rövid idő elteltével megszerezték negyedik góljukat. 4 - 1. Erre azonban volt válaszuk a moholiaknak. Világos futott el a jobb oldalon, eltolta a labdát védője mellett a tizenhatoson belül, így a védő már csak szabálytalanul tudta megállítani. A bíró megadta a tizenegyest, amit Kobiljski higgadtan értékesített. 4 - 2. A meccs hajrájában a Moholiak két kapufáig jutottak, hazaiak még egy gólt szereztek amivel beállították az 5-2 -es végeredményt.
Meg kell említeni, hogy két moholi játékost is sérülés miatt kellett lecserélni, Banjeglavot és B. Matkovicot. Reméljük a következő mérkőzésre rendbejönnek.

A következő fordulót vasárnap (2011.szeptember.4 -én) hazai pályán játsszuk. A Csókai együttest látjuk vendégül. Ez lesz a csapat harmadik mérkőzése nyolc napon belül. Reméljük ez nem nyomja rá bélyegét a játékosok teljesítményére.

HAJRÁ BÁCSKA!!

 

Madi

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

delije

(adam, 2011.08.31 23:19)

:( nagyon nem ment ma :S

Re: delije

(Madi, 2011.08.31 23:32)

nem baj...vasárnap javítunk..csak ne kapjunk ennyi gólt...:(