Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Szécsényi - Tavankut 3 - 1!!!

2011.09.18

Ma (2011. 09.18 -án) Tavankut együttesét láttuk vendégül. Tavankut eddig minden hazai meccsét megnyerte, az idegenbelieket viszont elveszítette. Így 9 ponttal állt a tabella 5.helyén. Tavaly 2 - 0-ra tudtunk diadalmaskodni egy nehéz mérkőzésen és most sem számíthattunk könnyű összecsapásra.

A Bácska a következő kezdőcsapattal lépett pályára: Matkovic, Jaksic, Vilagos, Jelic (c), Bilbija, Kobijski, B. Matkovic, Szécsényi, Kopre, Korac, Péter.

A vendégek kezdték jobban a mérkőzést. Már a 5. percben veszélyes támadást vezettek, melynek végén a lövés centikkel kerülte el kapunkat. A 7. percben ziccert alakítottak ki, miután a bal oldalon Világos mellett középre adott labdára üresen érkező játékos fölé lőtt. Ezután is egyoldalú játék folyt a pályán. Sorra alakították ki helyzeteiket melynek meg is lett az eredménye. A 24. percben Matkovic kapus dobta Szécsényihez a labdát, aki elvesztette a vendég játékos észrevette, hogy a kapus kint áll s 30 méterről kapuba lőtt. 0 - 1. A gól után sem vettek vissza tavankutiak a lendületből. Először kapusunknak kellett nagyot védeni a 26. percben amikor egy baloldali indítást követően egy az egyben vihették kapura. Majd a 38. percben egy lesgyanús szituációt a bíró tovább engedett így ketten mehettek szabadon kapura, de elügyetlenkedték a 100%-os helyzetet. A félidő vége előtt még egy távoli vendég lövés csattant a fölső kapufán. Így 0-1 -es eredménnyel vonultak a fiúk félidőre. Borzasztó első játékrészen voltak túl a moholiak és örülhettek, hogy csak eggyel vezet az ellenfél. Lehetett volna akár 0-4 is az eredmény. Aztán a második félidőre mintha egy másik csapat érkezett volna hazai részről. Úgy tűnik az edzői tanácsok megtették hatásukat. Kezükbe vették a kezdeményezést s az 51. percben érkezett az egyenlítő találat. A tizenhatos jobb csücskénél kiharcolt szabadrúgást váltott gólra Szécsényi. 1 - 1. Az 56. percben már meg is fordult az állás. Világost ugratták ki a tizenhatoson belül, a védő szabálytalanul leütközte. A bíró habozás nélkül a tizenegyes pontra mutatott. Szécsényi állt a labda mögé és a bal sarokba helyezett a kapus érintésével. 2- 1. Mindössze 5 perc kellet a moholiaknak, hogy megfordítsák az állást. A 60. percben Kopre helyére Krasnic érkezett. A vendégeket szemlátomást megfogta ez a két gyorsan bekapott gól. Sorra adták el a labdákat. A 75. percben egy beadást követően a védő rosszul találta el a labdát így az Szécsényi elé került aki könnyedén meglőtte önmaga és csapata harmadik gólját. Mesterhármas!!! 76. percben Szécsényi helyére Strazmesterov érkezett. Szécsényit vastaps kísérte le a pályárol.  A harmadik gólt követően a vendégek játéka teljesen szétesett. Csak ívelgették előre a labdát eredménytelenül. A moholiak viszont nem erőltettek az újabb gólszerzést így a meccs hátralévő részében nem történt említésre méltó szituáció. Végeredmény 3 - 1!

 

Izgalmas mérkőzésen vagyunk túl. Az első félidő alapján senki sem gondolta volna, hogy megtudjuk fordítani az eredményt. Valószínű ebben nagy szerepe volt Barta Ottó edzőnek aki felrázta a félidőben a társaságot. Ezzel harmadik meccse vagyunk veretlenek és feljötünk a tabella 4. helyére. Csak így tovább. A következö mérkőzésünk jövő szombaton (2011.09.24 -én) lesz Kanizsán.

 

HAJRÁ BÁCSKA!!!

 

Madi

 

Képek by Heni

 

A mappában található képek előnézete FK BACSKA MOL - Tavankut

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.