Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Taroltunk idegenben! Potisje - Bácska 3 - 5!!!

2011.09.24

Tegnap (2011.09.24. -én) Kanizsán vendégszerepelt együttesünk. A kanizsai Potisje eddig csak egyetlen hazai mérkőzését tudta megnyerni. Így azzal a reménnyel utaztunk el, hogy talán elhozhatjuk a három pontot.

A Bácska a következő kezdőcsapattal lépett pályára: Matkovic, Dongó, Savic, Jaksic, Világos, B. Matkovic, Kobijski,   Kopre, Korac, Krasnic, Szécsényi (c).

Nem sokáig kellett várni az első gólra. Dongó futott el a jobb szélen, majd középre ívelt melyre Szécsényi érkezett s a hálóba bólintott. 0 - 1. Ez volt idei ötödik gólja, s ezzel átvette a vezetést a házi góllövő listán. Erre a gólra a hazaiak gyorsan válaszoltak. Egy 25 méteres szabadrúgást váltottak gólra. 1 - 1. Sőt meg is tudták fordítani az eredményt. Egy szögletet követően a védők nem tudtak tisztázni és a hazaiak a hálóba juttatták a labdát. 2 - 1. A következő találat azonban ismét a vendégekhez fűződik. Egy ellentámadást Korac vezetett fel, lövése még levágódott, de érkezett Kopre és kiegyenlített. 2 - 2. Ezzel megszerezte első gólját a Bácska színeibe. Pár perc elteltével ismét betalált. Az előkészítő megint Korac volt. A bal oldalon beverekedte magát a tizenhatosba, majd visszagurított Kopre érkezett és kilőtte a kapu bal alsó sarkát. 2 - 3. A félidő vége előtt még egy moholi gól született. Krasnic 18 méterről eleresztett lövése utat talált a kapuba. Így 2 - 4 -es eredménnyel mehettek pihenőre a csapatok. A második félidőben még 2 gólt valamint egy piros lapot láthatott a közönség. A vendégeknél Savic helyére érkező Gvozdenovicot szórta ki a bíró. Először egy elkésett belépőért kapott sárgát, majd pár perc elteltével nyomdafestéket nem tűrő szavakkal illette a játékvezetőt így a kiállítás sorsára jutott. Ez volt idei 2. piros lapja. Most alig töltött 5 percet a pályán. Így csapatunk kénytelen volt 25 percet emberhátrányban futballozni. Ennek ellenére mégis növelni tudták előnyüket. A Kopre helyére érkező Strazmesterov bal oldali beadása levágódott a védőkről, a labda Kobijski elé került aki tizenhat méterről a kapuba lőtt. 2 - 5. A vendégek már csak szépíteni tudtak az eredményen. Egy távoli lövés kijött a kapusunkról, a védők későn eszméltek, a hazaiak csatára ért először a labdához és 3 - 5-re szépített. Ami a végeredmény is lett.

 

Fordulatos és izgalmas mérkőzésen tudtunk diadalmaskodni s ezzel megszereztük idegenbeli második győzelmünket. Különösen értékes győzelem ez annak a fényében, hogy gyakorlatilag vérbeli csatár nélkül tudtunk öt gólt lőni. Mivel Péter és Besenyi is eltiltását töltötte. Következő két mérkőzést hazai pályán játsszuk. Ha sikerülne mind kétszer itthon tartani a három pontot, könnyedén a táblázat élén találhatjuk magunkat!!!


 

HAJRÁ BÁCSKA!!!

 

Madi

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.